An error occured during parsing XML data. Please try again.

Najbliższe wydarzenia

No current events.

Opiekunka dla rocznej dziewczynki - Gdynia Dąbrowa
(1 wejść) (1) Gość
Dam pracę / szukam pracy
W dółStrona: 1
TEMAT: Opiekunka dla rocznej dziewczynki - Gdynia Dąbrowa
Opiekunka dla rocznej dziewczynki - Gdynia Dąbrowa 1 Rok, 6 mies. temu Oklaski: 1
Poszukuję opiekunki z okolic Gdyni Dąbrowy dla rocznej dziewczynki. Oliwka jest bardzo pogodna, chodzi, je normalne obiadki, śpi 2 razy dziennie. Potrzebuje niani na pełen etat 5 dni w tygodniu od godz 7:30 do godz 16:30. U mnie w domu lub u osoby opiekującej się. Nie przeszkadzałoby mi jeśli niania opiekowałaby się jednocześnie swoim dzieckiem lub dzieckiem innej mamy. Wiek powyżej 24 lat. Wynagrodzenie do omówienia mailowo.

Kontakt: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
admin (Admin)
Administrator
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

O:Opiekunka dla rocznej dziewczynki - Gdynia Dąbrowa 1 Rok, 3 mies. temu Oklaski: 1
Poszukuję opiekunki dla dziewczynki w wieku rok i 3 miesiące Z OKOLIC GDYNI DĄBROWY. Również osoby, która aktualnie opiekuje się innym dzieckiem w podobnym wieku (moja córeczka bardzo lubi inne dzieci). Poszukuję opiekunki w godzinach 7:00 - 16:30. W odpowiedzi na ogłoszenie proszę o podanie oczekiwanego wynagrodzenia.

Kontakt: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
admin (Admin)
Administrator
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Do góryStrona: 1
Istnieją dwa rodzaje głupców - tacy, których łatwo zastraszyć i przestają działać, i tacy, którzy sądzą, że zdołają czegoś dokonać, gdy zastraszą innych.

Paulo Coelho - Demon i panna Prym

Ostatnio dodane oferty

Szybkie wyszukiwanie ofert

Tooltip

-  PLN

-  PLN

Rozszerzone wyszukiwanie

Visitor TrackingData Recovery Softwaredata recovery softwareforex tradingforex